Foodsisters

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Dat pondje extra komt niet altijd doordat je te veel eet, maar door het kiezen van de verkeerde voedingsmiddelen. Suiker bijvoorbeeld, dat zit stiekem overal in. Het is dus best nog lastig om een gezonde, smakelijke en simpele maaltijd op tafel te zetten.

  Foodsisters Janneke en Amande zijn twee zussen met een passie voor gezonde voeding. Hun missie is: een gezond gewicht voor iedereen haalbaar maken, ook als je een drukke baan of een gezin hebt. In dit boek vind je vele simpele en gevarieerde recepten die in een mum van tijd op tafel staan en bij iedereen in de smaak zullen vallen. De handige weekmenu's zijn goed vol te houden, ook als je een onverbeterlijke zoetekauw bent.

Onze recensies

 • onze waardering

  Het is een handig boek geschreven vanuit de ervaring van professionele voedingsdeskundigen. Je begint niet zomaar aan één of ander dieet maar krijgt eerst de nodige info die jou op een begrijpbare manier uitlegt waarom suiker laten nu net zo goed is. De weekmenu’s zijn heel divers opgesteld.

  Lees verder
 • onze waardering

  Als je je weg nog aan het vinden bent in de wereld van gezond eten en je wilt proberen minder suikers te eten, dan is Foodsisters een goed begin. De recepten zijn niet ingewikkeld, de ingrediënten makkelijk verkrijgbaar en met behulp van de weekmenu's hoef je zelf weinig denkwerk te verrichten.

  Lees verder

Zoek in artikelen