Harry Potter kleurboek voor volwassenen

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Het Harry Potter kleurboek voor volwassenen staat vol met prachtige kunstwerken uit de archieven van Warner Bros. Het geeft fans de kans om zelf de levendige decors en geliefde karakters uit de wereld van J.K. Rowling kleur te geven.

  De magische wereld van Harry Potter zit vol met stralende kleuren. Van de wapens van de vier afdelingen van Zweinstein tot de extravagante waren uit de Tovertweelings Topfopshop. Ontdek de gedetailleerde illustraties en ontwerpen die gebruikt zijn bij het maken van de Harry Potter films, de magische wezens, de iconische scènes en prachtige rekwisieten die gebruikt zijn tijdens de opnamen. Vul de wonderlijke lijntekeningen uit de wereld van de tovenaars met kleur, waaronder Zweinstein, Het Verboden Bos, Het Lokaal voor Verweer tegen de Zwarte Kunsten en het onvergetelijke laatste gevecht tussen Harry en Voldemort. Het is uniek en interactief: Harry Potter kleurboek voor volwassenen is een perfect collecter's item voor alle fans van de blockbuster saga.

Onze recensies

 • onze waardering

  In het kleurboek staan prachtige kunstwerken uit de archieven van Warner Bros. Het boek geeft de mogelijkheid om de karakters van J.K. Rowling kleur te geven...

  Lees verder
 • onze waardering

  Het kleurboek nodigt je uit om heerlijk ontspannen te kleuren zonder je druk te maken om de juiste proporties: de gevarieerde lijntekeningen met wisselende afbeeldingen vormen de basis. Het Harry Potter. Wonderlijke Wezens kleurboek is een leuk kleurboek voor de liefhebber van monsters, beesten, wezens en natuurlijk Harry Potter.

  Lees verder

Zoek in artikelen