Keverjongen

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Eerste deel van de avonturenserie voor jongens en meisjes die niet vies zijn van een beetje actie, spanning, en… insecten!

  De vader van Darkus is spoorloos verdwenen. Hij is voor het laatst gezien in een afgesloten zaal van het natuurhistorisch museum waar hij werkt. De politie staat voor een raadsel en weet niet waar ze hem moeten zoeken.
  Darkus gaat zelf op onderzoek uit en ontdekt dat zijn vader een gevaarlijke tegenstander had. Een vijand waar Darkus in z’n eentje nooit tegen op kan. Maar onverwacht krijgt hij hulp, eerst van een enorme kever, en dan van honderden andere insecten die vliegend, kruipend, prikkend en bijtend op spectaculaire manier de strijd aangaan.

  Keverjongen is het eerste deel van een spannende serie vol humor, echte vriendschap en superslimme insecten. Voor de fans van Roald Dahl en heel veel andere lezers. Keverjongen werd vertaald door Esther Ottens.

Onze recensie

 • onze waardering

  Een heerlijk kinderboek waar ouders ook van zullen meegenieten. Keverjongen is spannend, leerzaam, fantasierijk en heel geloofwaardig geschreven. Schrijfster M.G. Leonard zorgt ervoor dat je echt gelooft dat je met insecten kan praten.

  Lees verder

Gerelateerde artikelen

 • De Juwelendief - M.G. Leonard en Sam Sedgman

Zoek in artikelen