Niets is van mij

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Nicole Kraft is een ondernemende vrouw, die succesvol haar eigen cateringbedrijf runt. In de liefde heeft ze minder geluk. Nadat ze zich uit haar derde teleurstellende relatie heeft losgemaakt, stelt ze zich een aantal belangrijke levensvragen: wie ben ik eigenlijk diep vanbinnen en wat is belangrijk om een gelukkig bestaan op te bouwen?
  Als overwerkte, kinderloze, vrijgezelle veertigplusser neemt ze een besluit. Ze verkoopt haar bedrijf en trekt een halfjaar uit om op reis te gaan, om oude patronen te doorbreken en haar geest vrij te maken voor nieuwe dromen en inzichten.
  In India verblijft ze in de ashram van goeroe Amma om spirituele rust te vinden. En in het zuiden van Sri Lanka gaat ze werken in een school en hospitaal voor gehandicapte kinderen, waar ze een plekje zoekt voor haar lang gekoesterde kinderwens.

  Door haar reis leert Nicole de essentie van kracht en wijsheid kennen. Stonden zakelijkheid en geldingsdrang voorheen voorop, in India en Sri Lanka ontdekt ze wat onbaatzuchtige inzet betekent voor je gevoelsleven.

Onze recensie

 • onze waardering

  Het doet vermoeden dat het een enorm zweverig boek is dat bijna een kopie lijkt te zijn van Elizabeth Gilberts succesboek. Ook ik was in het begin huiverig met lezen juist omdat het zo zweverig klonk. Maar al snel werd ik in het verhaal getrokken door de aangename schrijfstijl en de nuchtere en vooral humoristische persoonlijkheid van Nicole Kraft.

  Lees verder

Gerelateerde artikelen

 • Johnny Depp waarschijnlijk niet te zien in 'Pirates of the Caribbean' reboot

 • Eragon-schrijver komt met een nieuw boek 'De drietand, de heks en de draak'

 • Misverstand in de Middle of Nowhere - Lis Lucassen

Zoek in artikelen