Glazen troon 3 - Erfgenaam van vuur

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (4 stemmen)
 • Omschrijving:

  Celaena Sardothien heeft de gevechten op leven en dood overleefd, maar tegen een zeer hoge prijs. Hoewel ze niets liever wil dan de dood van haar dierbare vriend wreken, moet ze aan een nieuwe reis beginnen om de strijd met haar duistere waarheid aan te gaan… Een waarheid over haar erfenis die haar toekomst voorgoed kan veranderen.

  Ondertussen verzamelen haar vijanden zich aan de horizon met maar één doel: de inwoners van het koninkrijk tot slavernij dwingen. Om ze te verslaan moet Celaena de kracht vinden om niet alleen haar eigen demonen te overwinnen, maar ook het kwaad dat op het punt van uitbreken staat. Als ze wint wordt ze Adarlans grootste bedreiging – en zijn grootste vijand.

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

“Erfgenaam van vuur” speelt zich af waar “De donkere troon” is geëindigd. Celaena is gearriveerd in Wendlyn en ellendiger dan ooit. Het verlies van haar beste vriendin en haar liefde heeft haar gebroken. En nu zit ze ook nog met de onmogelijke opdracht om haar familie te vermoorden. Maar dan wordt ze gevonden door Rowan een eeuwenoude Fae-krijger in dienst van de Fae-koningin Maeve die haar zal trainen en haar Fae afkomst zal laten herinneren zodat ze het kan opnemen tegen de echte vijanden in haar leven. Soms lees je een boek dat eigenlijk alle andere boeken voor je verpest zo ook ‘Erfgenaam van vuur’. En met boek bedoel ik in dit geval eigenlijk de hele serie. Soms lees je namelijk zo’n goed verhaal dat veel andere boeken hier niet meer aan kunnen tippen. En laat dit nu dus precies...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Chicklit.nl Young Adult boek van het jaar 2018: dit is de top 3

 • Film- en serienieuws over Glazen troon én Hof van doorns en rozen van Sarah J. Maas

 • Nieuw leesvoer van Sarah J. Maas!

 • Recensie: Hof van doorns en rozen

 • Boeken zoals Throne of Glass

Zoek in artikelen