Opgejaagd

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Kennis is macht. En zij weten alles...

  NSA-directeur Theodore Anders weet dat onbeperkte controle de enige manier is om de VS veilig te houden: elk telefoontje, elke e-mail en elk bericht op internet wordt door zijn programma God's Eye verzameld. Niets en niemand ter wereld kan meer aan de aandacht van 'het oog dat nooit knippert' ontsnappen.

  Als NSA-spion Evelyn Gallagher de schokkende ontdekking doet dat dit programma te maken heeft met de dubieuze dood van een stel journalisten en klokkenluiders, wordt ze algauw zelf het doelwit van twee huurmoordenaars.

Onze recensies

 • onze waardering

  Eisler geeft met opgejaagd een boodschap af dat je altijd op je hoede moet zijn en vreemd gedrag toch wel gezien wordt. Niet alles in het boek zal helemaal kloppen, maar de kans is aanwezig dat de NSA meer van ons weet dan we denken. Zolang je je aan de regels houdt ben je niet interessant voor het oog, maar zodra je deze aan je laars lapt is de kans groot dat alle ogen op jou gericht worden.

  Lees verder
 • onze waardering

  Alles samengenomen is dit boek zeker aan te raden, als je zin hebt in een goede thriller of om je wat beter bewust te worden van de mogelijke gevolgen en gevaren van een volledig digitale wereld waarin alles wat je doet, bekend is. Wel is het goed om van tevoren alvast stickertjes te kopen voor op al je webcams, want die heb je zeker nodig na het lezen van dit huiveringwekkende boek!

  Lees verder

Zoek in artikelen