Wie je morgen bent

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Bridge, Emily en Tabitha zijn al jarenlang beste vriendinnen. Maar dit schooljaar lijkt niets meer hetzelfde. Wat gister normaal was, is nu ineens kinderachtig. Waar de een er nog altijd hetzelfde uitziet, wordt de ander ineens jaren ouder geschat.

  Blijven vriendschappen hetzelfde, als je zelf in sneltreinvaart verandert, en de wereld om je heen ook? Hoe trouw moet je blijven aan een vriendin die keuzes maakt waar je niet achter staat? Wat doe je als een gewaagde foto in verkeerde handen valt en doorgestuurd wordt naar de hele school? En kun je verliefd worden op iemand met wie je bevriend bent?
   

ONZE RECENSIE

onze waardering

Bridge, Emily en Tabitha zijn al jaren met elkaar bevriend. Maar nu ze in de tweede zitten, is alles niet meer zoals vroeger. Terwijl Bridge met kattenoren op door de schoolgangen loopt en nog steeds poppetjes op haar huiswerk krabbelt, krijgt Emily rondingen en erg veel aandacht. Blijft vriendschap in stand als wie je morgen bent anders is dan wie je was? Wat als de ander verandert, en keuzes maakt waar je niet achter staat? Kun je te ver gaan in vriendschap? En tot slot: hoe dun is de grens tussen vriendschap en liefde eigenlijk? Wie je morgen bent van Rebecca Stead bestaat uit vijf delen. Lekker overzichtelijk, zou je denken. Maar het verhaal is voor de lezer in het begin erg lastig te volgen. Elk deel bevat meerdere verhaallijnen door elkaar heen: zoals de belevenissen van Bridge én...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Als je terugkomt

Zoek in artikelen