Pluk de dag

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  In Pluk de dag, de nieuwe roman van Danielle Steel, verandert het leven van toegewijde huisvrouw en moeder Stephanie Adams drastisch als haar 52-jarige man plotseling komt te overlijden. Ondanks haar verdriet probeert ze de draad weer op te pakken. Jarenlang heeft ze alles opgegeven voor anderen, maar nu kiest ze voor zichzelf.

  Na een weekend weg besluit ze alleen verder te reizen en ontmoet ze bij toeval de beroemde countryzanger Chase Taylor. Ze maakt kennis met zijn muziek en hectische leven, maar vindt het moeilijk zich te binden aan hem, vooral omdat ze zich nog steeds verbonden voelt met haar overleden man. Ze leert zichzelf en Chase steeds beter kennen en Stephanie besluit te genieten van elk moment, vooral nu het nog kan. Ze is niet meer dezelfde vrouw als voorheen, en kan dat ook niet meer zijn. Zullen haar volwassen kinderen haar nieuwe leven accepteren?

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Voor de buitenwereld lijkt het alsof Stephanie het perfecte leventje heeft: getrouwd, drie kinderen en geen geldzorgen, maar schijn bedriegt, want de liefde is al een tijdje terug verdwenen. Wanneer haar man plotseling overlijd staat Stephanie leven op een splitsing. Moet ze de treurige weduwe blijven en iedereen laten geloven dat haar man inderdaad zo perfect was als iedereen denkt, of kan ze eindelijk haar leven beginnen zoals ze altijd al wilde. Wanneer ze op een dag Chase Taylor leert kennen, een beroemde countryzanger, maakt ze kennis met een totaal andere wereld. Zal ze er voor kiezen om mee te gaan in dit onbekende of blijft ze toch bij haar oude vertrouwde, maar saaie leventje. Pluk de dag is alweer de 93ste roman van Danielle Steel en met dit boek laat de...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • De 6 best verdienende vrouwelijke schrijvers

 • De verjaardag

 • Bedrog

 • Recensie: Tot in lengte van dagen

 • De erfenis

Zoek in artikelen