Cocktails met Tess

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  's Werelds beste vrouwelijke bartender laat zien hoe je thuis in een handomdraai de allerlekkerste cocktails maakt. Tess Posthumus geeft haar favoriete recepten prijs; van klassiekers als Bloody Mary en Whiskey Sour, alcoholvrije Virgin Mary Mule en Rosemary's Pear tot haar signatures Thai Mojito en de Killer Cocktail. Naast meer dan 100 cocktails vertelt Tess anekdotes, geeft ze informatie over dranksoorten, cocktailglazen, tools en technieken en toont ze je stap voor stap de kneepjes van het vak.

  Tess Posthumus (1988) rondde in 2014 haar Master Sociologie af aan de Universiteit van Amsterdam. Al tijdens haar studie werd ze stapelverliefd op de wonderschone wereld van het mixen. Sinds 2009 werkt ze bij de gerenommeerde cocktailbar Door 74 in Amsterdam. Haar talent is niet onopgemerkt gebleven: ze won diverse (inter)nationale competities, mag zichzelf de beste bartender van Nederland noemen en werd in 2015 in Kaapstad benoemd tot 'World's Best Female Bartender'. Inmiddels reist Tess de wereld over om haar kennis van het vak te delen, werkt ze als consultant voor Gall&Gall en schrijft ze voor Het Parool en diverse horecavakbladen.
  #cocktailsmettess

Onze recensie

 • onze waardering

  De fotografie is echt subliem in dit boek, veel sfeerfoto’s maar ook het eindresultaat van de cocktail. Het zorgt ervoor dat je snel zelf aan de slag wilt gaan. Met een basis cocktailset en een kleine drankvoorraad heb je nog uren plezier aan het Cocktails met Tess boek. En wie weet, ben jij wel de volgende beste (vrouwelijke) bartender. Cheers to five hearts! 

  Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Recensie: De man die niet schoot

 • Recensie: groep zeven slaat terug

 • Gekke dingen die klanten in boekwinkels zeggen

Zoek in artikelen