Super Soep

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Soep is de nieuwe smoothie! Na de powerjuices, smoothies en gezonde sappen is soep dé ideale manier om je lichaam te reinigen en je supergoed te voelen.

  In 'Super Soep' vind je meer dan 80 heerlijke en gezonde recepten voor dé nieuwe gezondheidstrend van dit jaar. Stap voor stap leer je hoe je een hartige, zoete, voedzame, stimulerende of juist kalmerende soep kunt klaarmaken en bewaren. Tien reinigingsprogramma's van één tot zeven dagen helpen je om gewicht te verliezen, je lichaam te zuiveren of een enorme energieboost te krijgen. De soepen zijn ingedeeld volgens de seizoenen en bij elk recept vind je een overzicht van de voedingswaarde per portie of tips om te variëren. Dankzij de nuttige voorbereidings- en bewaartips hebben ook drukbezette koks geen excuus meer voor een gezonde 'soup-the-go'.

Onze recensie

 • onze waardering

  Super soep is meer dan alleen een receptenboek. De auteur probeert hiermee een nieuwe eetwijze te introduceren: het soepdieet. Door een bepaalde periode een kuur te volgen, voorzie je jezelf volgens haar op eenvoudige wijze van verse, voedzame voedingsstoffen. Je kunt kiezen uit tien verschillende kuren, variërend in lengte. Soep maken is simpel en met de enorme keuze uit recepten hoopt de auteur gezond eten gemakkelijker te maken.

  Lees verder

Gerelateerde artikelen

 • Recensie: Super soep

Zoek in artikelen