Super Soep

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Soep is de nieuwe smoothie! Na de powerjuices, smoothies en gezonde sappen is soep dé ideale manier om je lichaam te reinigen en je supergoed te voelen.

  In 'Super Soep' vind je meer dan 80 heerlijke en gezonde recepten voor dé nieuwe gezondheidstrend van dit jaar. Stap voor stap leer je hoe je een hartige, zoete, voedzame, stimulerende of juist kalmerende soep kunt klaarmaken en bewaren. Tien reinigingsprogramma's van één tot zeven dagen helpen je om gewicht te verliezen, je lichaam te zuiveren of een enorme energieboost te krijgen. De soepen zijn ingedeeld volgens de seizoenen en bij elk recept vind je een overzicht van de voedingswaarde per portie of tips om te variëren. Dankzij de nuttige voorbereidings- en bewaartips hebben ook drukbezette koks geen excuus meer voor een gezonde 'soup-the-go'.

ONZE RECENSIE

onze waardering

Na de hype rondom smoothies en superfood is het nu tijd voor een nieuwe trend: soepen. Dit boek van Alison Velázquez betoogt dat soep eten niet alleen vult, voedzaam is en goed is voor een slanke lijn. Het heeft volgens haar namelijk ook tal van andere voordelen. Ze voorziet de lezer van maar liefst 77 recepten voor de lente, zomer, herfst, winter en tot slot voor bouillons en consommés. Het gaat niet alleen om seizoensgebonden ingrediënten die voor de nodige variatie in je dagelijkse maaltijden zorgen. Velásquiz geeft recepten die energie geven, hydrateren, detoxen, je stofwisseling, immuunsysteem en spijsvertering verbeteren of ontstekingsremmend werken. Er zijn zelfs zes soepen die je een beautyboost geven. Wat wil je nog meer?! Super soep is meer dan alleen een receptenboek. De...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Recensie: Super soep

Zoek in artikelen