Drijfhout

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Elif is eenendertig jaar en net verlaten door haar grote liefde Daan. Om de verwerking draaglijker te maken vertrekt ze naar Thailand. Niemand weet waar ze is en niemand weet wat ze doet.
  Ze is down, emotioneel, labiel, en komt rokend de dag door. Tot ze op een bergtop wordt aangesproken door een jonge Amerikaan. Hij intrigeert haar, geeft haar complimenten en laat haar het land zien.
  Maar dat niet alleen. Als half-Portugese, talig ingestelde, slimme vrouw is zij perfect voor een klus die James van haar verlangt. Elif moet onder strikte geheimhouding doen wat James haar zegt. Met enige argwaan doet ze wat haar opgedragen wordt.
  Met verbijsterende en mysterieuze gevolgen van dien.

  Drijfhout is een verpletterende en verslavende roman die door de vaart van een thriller, de tragikomische toon en de thema's van een psychologische roman volstrekt origineel is.

Onze recensie

 • onze waardering

  Het onderwerp van dit boek is niet origineel, een vrouw die door liefdesverdriet de weg kwijtraakt, een topic dat we veel tegenkomen in romans en thrillers. Toch heeft Sahadat door een mooie schrijfstijl en zorgvuldig gekozen woorden een fraaie psychologische roman geschreven. Ondanks dat het boek af en toe even blijft kabbelen door onsamenhangende stukken is Drijfhout een mooi debuut dat doet uitzien naar meer boeken van deze schrijfster.  

  Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Zonder handen - Ianthe Sahadat

Zoek in artikelen