Hex

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  Wie er wordt geboren is gedoemd er tot zijn dood te blijven. Wie er zich vestigt komt er nooit meer weg. Het ogenschijnlijk pittoreske dorpje Beek is in de greep van de Wylerheks, een vrouw uit de zeventiende eeuw wier ogen en mond zijn dichtgenaaid. Zwijgend loopt ze door de straten en dringt ze de huizen binnen, nachtenlang staat ze aan je bed. Iedereen weet dat haar ogen nooit mogen worden geopend.

  Er wordt alles aan gedaan om haar aanwezigheid geheim te houden. Maar als een groep jongeren besluit viral te gaan met de heks, laat ze de moderne samenleving langzaam maar zeker afglijden naar middeleeuwse praktijken. En dan is de wraak van de Wylerheks nog niet eens begonnen...

   

Onze recensie

 • onze waardering

  Na het lezen van het boek kan je enkel beamen dat Stephen King en George R.R. Martin gelijk hebben: dit boek is origineel en houdt je de gehele tijd in de ban van de Wylerheks. Ondertussen zijn ook de filmrechten verkocht en wordt er druk aan een script gewerkt. HEX verdient het om verfilmd te worden en hopelijk worden er kosten noch moeite bespaard om van dit boek een kaskraker van een film te maken.

  Lees verder

Gerelateerde artikelen

 • Recensie: De Sneeuwkimono

Zoek in artikelen