Keukenmythes

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Basilicum snijden? Nóóit doen, scheuren is beter. Eieren pellen lastig? Even laten ‘schrikken’ in koud water. Biefstuk bakken? Eerst het vlees op kamertemperatuur laten komen.
    Maar… kloppen deze aanwijzingen wel?
    Moet een oven inderdaad altijd worden voorverwarmd? Kun je aardappels ongewassen frituren? Verliest sinaasappelsap zijn vitamines in de koelkast? En waarom mag je champignons niet wassen, terwijl ze sowieso al voor 90% uit water bestaan? Iedereen die kookt, kent deze ‘waarheden’.
    Zijn ze feiten of fictie? Dit vermakelijke boekje prikt veel eeuwige misverstanden door.

Onze recensie

  • onze waardering

    Kortom, Keukenmythes is een must-have voor iedereen die houdt van koken en die benieuwd is naar wat nu wel en niet waar is als het gaat over koken. Een klein, maar fijn boekje wat je vlot doorleest.

    Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • Recensie: Feest!

  • Gastcolumn Janneke Gaanderse: Geluk is klein, het bestaat uit momenten en die kun je stapelen.

  • Deze boeken worden nu verfilmd

Zoek in artikelen