Rosemary Beach - Als je terug bent

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  Een toevallige ontmoeting in Rosemary Beach verandert in een sprookjesromance als Reese op het punt staat om samen te gaan wonen met Mase op de familieranch in Texas. Met de liefdevolle ondersteuning van de Colts, en de recente ontdekking dat ze zelf ook familie heeft, kan Reese eindelijk de vreselijke gebeurtenissen uit haar verleden achter zich laten en de eerste stappen zetten naar een rooskleurige toekomst.

  Maar dit dreigt te worden gedwarsboomd. Hoewel Aida denkt dat ze een nicht van Mase is, is het voor Reese wel duidelijk dat de aantrekkelijke blondine Mase niet als familie liefheeft. En dan is er nog Captain - mysterieus en knap - die Reese vertelt wat hij van Mase vindt, en wat hij voor haar voelt. Als de strijd om de harten van Mase en Reese aanwakkert, begint het verleden van Reese zich te ontrafelen. Schokkende waarheden worden onthuld die het leven van het gelukkige stel voor altijd zullen veranderen.

ONZE RECENSIE

onze waardering

Als je terug bent is het vervolg in de Rosemary Beach serie geschreven door Abbi Glines. Het is alweer het twaalfde deel in deze serie, maar het verveelt nog lang niet om over de verschillende personages in dit stadje te lezen. Vooral wanneer je van soaps houdt zullen deze boeken zeker bevallen. In het vorige deel maakten we al kennis met Mase en Reese en het verhaal eindigde toen plotseling haar vader aan de deur stond. In als je terug bent gaat hun verhaal verder. Reese heeft een tijdje bij haar familie gewoond en besluit Mase te verrassen met haar terugkomst. Tot haar schrikt blijkt Mase echter bezoek te hebben van een erg mooie vrouw, die zoals Mase beweert zijn nichtje is. Reese merkt al snel dat Aida niet zomaar familiegevoelens heeft voor Mase en in...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Erotische boeken die je gelezen moet hebben

 • Abbi Glines boeken series

 • Perfecte zomer

 • De Vincent Boys: Gevaarlijk spel

 • Recensie: Bijna verliefd

Zoek in artikelen