Het energieke vrouwen voedingskompas

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  'Het energieke vrouwen voedingskompas' van Marjolein Dubbers is essentieel voor vrouwen die zich rond hun veertigste levensjaar minder vitaal voelen of zelfs chronische klachten krijgen. Dit hoort niet vanzelfsprekend bij het ouder worden! Voeding en de invloed hiervan op vrouwelijke hormonen spelen een cruciale rol.
  'Het energieke vrouwen voedingskompas' geeft je concrete handvatten op het gebied van hormonen en voeding. Krijg inzicht in de werking van jouw hormonen en pak weer de regie over jouw energie, gezondheid - fysiek en mentaal - en word fit for the future. Word vitaal en gezond!

  'Het energieke vrouwen voedingskompas' is dé handleiding voor klachten tijdens de overgang (menopauze). Ook helpt het je met afvallen op een gezonde en verantwoorde manier. Verander je voeding, verander je hormonen, verander je leven. Voeding en gezondheid voor 40+ vrouwen.


   

Onze recensie

 • onze waardering

  Het energieke vrouwen voedingscompas krijgt van mij 4 hartjes. Het is een informatief boek over hormonen, wat prettig leest. Het is veelzijdig, actueel doordat er wordt ingespeeld om onderwerpen die vrouwen dagelijks bezig houdt, maar vooral erg interessant. Zowel voor jong als oud een aanrader, maar aangezien er ook veel aandacht wordt besteed aan de overgang, misschien wel iets meer voor vrouwen die daarover meer willen weten.

  Lees verder

Gerelateerde artikelen

 • Recensie: Eet meer energie

 • Voeding & immuunsysteem - Marjolein Dubbers

Zoek in artikelen