Wat jij niet ziet

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  'Wat jij niet ziet' is een prachtige Young Adult over de 15-jarige Parker Grant, die dan misschien wel blind is, maar zich daar niet door laat afremmen. En al helemaal niet met zich laat sollen.

  De regels van Parker Grant
  Parker Grant is blind, maar dat weerhoudt haar er niet van om dwars door mensen heen te kijken. Ze heeft een paar duidelijke regels in het leven geroepen. De belangrijkste: maak geen misbruik van haar blindheid. Verraad is onvergeeflijk - een tweede kans krijg je niet.

  Niet alles is wat het lijkt
  Als haar oude crush Scott Kilpatrick plotseling op haar nieuwe school opduikt, kan Parker maar op één manier reageren: hem ijskoud negeren. Ze heeft al genoeg op haar bordje, zoals keihard trainen voor het hardloopteam en zichzelf belonen met een gouden ster voor elke dag dat ze niet om haar vaders dood heeft gehuild. Maar het verleden ontwijken blijkt onmogelijk, en hoe meer Parker leert over wat er écht gebeurd is - zowel met Scott als met haar vader - hoe meer ze zich afvraagt of de dingen wel altijd zijn zoals ze lijken.


   

Toegevoegd door:

Onze recensie

 • onze waardering

  Wat jij niet ziet is zo bijzonder dankzij de beschrijving van Parker als hoofdpersonage. Ondanks het gebrek aan 'zicht' in het verhaal, slaagt Eric Lindstrom erin om je te laten doorlezen door de genegenheid die je voor Parker gaat voelen, maar ook door de spanningsboog.

  Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Recensie: Wat jij niet ziet

Zoek in artikelen