De Kraaien 2: Kraai & Koninkrijk

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (3 stemmen)
 • Omschrijving:

  Kaz en zijn bende hebben een missie volbracht waarvan niemand dacht dat ze hem zouden overleven - ook zijzelf niet. Maar in plaats van de beloofde vette beloning te krijgen, worden de Kraaien dubbel verraden. Ze zullen opnieuw moeten vechten voor hun leven, en met de ontvoering van een belangrijk lid van de bende is dat zwaarder dan ooit.

  Terwijl Ketterdam vanwege de gevaarlijke drug jurda parem een onweerstaanbare aantrekkingskracht uitoefent op diverse wereldmachten, doen oude rivalen en nieuwe vijanden een beroep op Kaz' sluwheid en wordt de loyaliteit van de groep op de proef gesteld. Er dreigt een oorlog in de nauwe en donkere steegjes van Ketterdam - een gevecht om wraak en vergelding dat het lot van de Grisha-wereld uiteindelijk zal bepalen.

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Kaz, Nina, Waylon, Jasper, Inej, Matthias en Kuwei zijn terug in Ketterdam. Kraai & Koninkrijk is boek twee en tegelijk het laatste deel in het tweeluik van De Kraaien. Het verhaal begint waar boek één is geëindigd met de hele gang van Kaz terug en Inej die is ontvoerd door van Eck.  Heel Ketterdam is nu nog gevaarlijker. Door de Jurda Parem krijgen Grisha te sterke krachten waarmee ze zichzelf ook vernietigen. Daarnaast wordt er nog steeds jacht gemaakt op de Grisha. Van Eck probeert Kuwei te vinden en zodiende speelt die met Kaz een ingewikkeld spel. Kaz wil van Eck laten boeten, Inej terug krijgen, zijn geld krijgen en Kuwei veilig houden. Het boek begint gelijk spannend en je zit gelijk weer in de wereld van Ketterdam. Helaas ziet het leven er niet al te goed uit voor...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Pillen waardoor je glitterpoep krijgt

 • Once Upon A Time seizoen 7 komt eraan ondanks vertrek Emma

 • Lucy Hale onthult een fout in de intro van Pretty Little Liars

 • Nee! Dit is vreselijk Pretty Little Liars nieuws

 • Vriendinnen die samen drinken zijn gelukkiger

Zoek in artikelen