The Lunar Chronicles 3 - Cress

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (2 stemmen)
 • Omschrijving:

  Lukt het Cinder en Scarlet om nieuwe bondgenoten te vinden in de strijd tegen koningin Levana? Je leest het in dit derde deel van The Lunar Chronicles.

  Cress zit al zeven jaar opgesloten in een satelliet met alleen haar netschermen als gezelschap. Ze wordt gedwongen voor koningin Levana te werken, maar haar loyaliteit ligt ergens anders...
  Cinder, kapitein Thorne, Scarlet en Wolf zijn ondertussen op de vlucht. Ze zullen een plan moeten bedenken om te voorkomen dat koningin Levana ook op Aarde de macht overneemt. Kan Cress hen daar misschien bij helpen?

  Als de poging om Cress te redden niet zo loopt als gepland, valt de groep uiteen. Cress is eindelijk vrij, maar betaalt daarvoor een hoge prijs. Ondertussen is koningin Levana vastbesloten niets of niemand tussen haar geplande huwelijk met keizer Kai te laten komen - zeker geen ontsnapt cyborgmeisje.

  Cress, Scarlet en Cinder hadden misschien niet gedacht dat ze ooit de wereld zouden moeten redden, maar het lot van de Aarde ligt nu toch echt in hun handen.

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Marissa Meyers Cress is het derde boek in de reeks 'The Lunar Chronicles' Cinder, Scarlet, Wolf en Thorne willen op zoek gaan naar de mysterieuze hacker Cress, die hen al eerder geholpen heeft. Ze denken Cress op Lunar te moeten zoeken, maar het blijkt dat Cress al 7 jaar opgesloten zit in een satelliet-ruimtestation tussen de Aarde en Lunar in. Thorne kan Cress bevrijden, maar koningin Levana komt achter het verraad van Cress en ineens zit het team werkelijk diep in de ellende en kunnen ze maar net ontkomen aan de hinderlaag.  Ze worden van elkaar gescheiden, ze winnen Cress maar verliezen Scarlet, die gevangen wordt genomen en Cinder vraagt zich af hoe ze in hemelsnaam grip moet krijgen op de situatie. Doel nummer 1 is in ieder geval het huwelijk tussen Levana en Kai te...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • YA fantasy boeken series

 • Recensie: Scarlet

 • Recensie: Cinder

 • Recensie: The Lunar Chronicles 4 - Levana

 • Cinder

Zoek in artikelen