De keuken van Hartwood

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Een culinair avontuur op Yucatán, met een inleiding door Yvette van Boven.

    Een jong, onverschrokken koppel besluit het drukke leven in New York achter zich te laten om hun droom te verwezenlijken. In een klein dorp op het Mexicaanse schiereiland Yucatán, tussen jungle en zee, creëren Eric Werner en Mya Henry een waar toevluchtsoord: een restaurant in de open lucht, zonder muren, plafond of elektriciteit. Inmiddels geldt Hartwood als een van de meest inspirerende restaurants die er zijn en heeft het bijzondere concept de gehele internationale culinaire wereld betoverd.

    In dit kookboek vertaalt Eric Werner zijn passie voor pure smaken en natuurlijke ingrediënten uit de regio naar recepten die iedereen thuis kan koken. Zijn moderne gerechten zijn combinaties van eenvoud en serieuze technieken waardoor hij nieuwe smaken creëert. De schitterende fotografie en de inspirerende verhalen over het restaurant maken van De keuken van Hartwood een adembenemende leeservaring van begin tot eind.
     

Onze recensie

  • onze waardering

    Zodra je De keuken van Hartwood in je handen hebt en openslaat, zie je al gelijk dat dit geen gewoon kookboek is. Het is eerder een verslag van de in 2010 naar Mexico geëmigreerde Eric Werner en Mya Henry die het hectische leven achter zich lieten en nabij Tulum op de Yucatán hun eigen ecologisch toevluchtsoord creëerden. Het is een combinatie van een biografie, een reisverslag en een avonturenverhaal, afgewisseld met heerlijke recepten.

    Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • Column van de "eerlijke" recensie: Recensie It Ends With Us

  • Recensie: Noorse Mythen

  • Meisjes zoals wij - Cristina Alger

Zoek in artikelen