Ik ben nummer Vier - Op leven en dood

  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    De Mogadoren hebben de Aarde veroverd. Hun ruimteslagschepen werpen een schaduw over onze dichtstbevolkte steden en geen land ter wereld durft de strijd aan te gaan. De enigen die de Mogadoren nog in de weg staan zijn de Gardes, maar zonder een eigen leger kunnen die de strijd niet winnen.
    Nu vormen de Gardes een team met de Amerikaanse krijgsmacht, maar dat is misschien niet genoeg. Ze hebben versterking nodig en die hebben ze gevonden: tot hun verbazing blijken jongeren van over de hele wereld, zoals John Smiths boezemvriend Sam, Erfgaven te hebben ontwikkeld. En dus moeten John en de zijnen de Mogadoren voor zijn, want anders zullen die deze jongeren inzetten voor hun eigen, sinistere plan.
    Maar na alles wat de Mogadoren John hebben afgenomen - zijn thuis, zijn familie, zijn vrienden en zijn grote liefde - rijst de vraag of hij nog meer mensenlevens in gevaar moet brengen. Niet alleen heeft hij niets meer te verliezen, hij heeft bovendien ontdekt dat hem een nieuwe, ongelooflijke Erfgave geschonken is waarmee hij zichzelf kan transformeren tot het ultieme wapen.

    ZIJ jaagden op ons ZIJ komen nu achter jou aan ZIJ weten hoe sterk we samen zijn WIJ kunnen deze planeet redden WIJ strijden, op leven en dood WIJ hebben jouw hulp nodig

    Zij begonnen deze strijd. Wij beslissen hem.

Toegevoegd door:

Zoek in artikelen