Stoven bij Janneke thuis

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Van oma's sukadelappen en Italiaanse wijnstoof tot Indische speklappen in ketjap-tomatensaus, eendenbout met paddenstoelen en ossenstaart met abdijbier. Lam, kalf, kip, vis en geweldige vegetarische stoofpotten. Met restjes stoofvlees maak je net als Janneke eenvoudig tosti's, gratinbroodjes, miniburgers met pulled pork, pasteitjes en bitterballen.
    Janneke

Onze recensie

  • onze waardering

    Met Stoven bij Janneke thuis laat Janneke Philippi zien dat stoven helemaal niet ouderwets of moeilijk hoeft te zijn en geeft ze ook aan gangbare gerechten een draai zodat het net even anders word dan je gewend bent. Erg leuk om ook eens een andere manier van koken te ontdekken!

    Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Weekendlunch

  • Mijn favoriete desserts

  • Recensie: 50 recepten met zoet en sappig zomerfruit

  • Recensie: Heerlijk simpel

  • Recensie: Salade

Zoek in artikelen