Vandaag houden we het droog

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Een verrassend en sprankelend debuut over beslissende keuzes en grote gevolgen

  Eva maakt als jonge vrouw een drastische keuze die haar de liefde van haar leven kost. En hoewel ze heeft leren omgaan met de consequenties van de leugen die ooit onvermijdelijk leek, beseft ze op haar vijftigste dat het roer om moet. Dochter Portia is al jaren het huis uit en haar huwelijk heeft zijn glans verloren. Ze vertrekt naar een kuuroord in Thailand om ‘zichzelf terug te vinden’ tijdens een ontspannende week voor body & soul.

  Abe, ooit een veelbelovend muzikant, probeert zich neer te leggen bij zijn bestaan als muziekleraar op een middelbare school. Alleen zijn dure loft herinnert nog aan betere tijden. Hij rommelt zich door het bestaan, maar als een van zijn oude bandleden voorstelt om een reu¨nieoptreden te geven in hun oude stamkroeg, komt er iets van het vuur in hem weer tot leven.

  Eva en Abe zijn elkaar nooit echt vergeten. Is het nu eindelijk tijd voor de waarheid?
   

Toegevoegd door:

Onze recensie

 • onze waardering

  Er komen pittige thema's voor in Vandaag houden we het droog. Scheiden, en wat dat doet met alle betrokkenen; bindingsangst; rouwen en het missen van overleden dierbaren. Maar ook rouwen om een verloren droom. Het verwerken van het verleden, maar ook van het heden. Toch heeft het boek qua toon ook een bepaalde nuchterheid, waardoor het nergens te zwaar op de hand wordt.

  Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Recensie: Hallo Liefde

 • Zo goed als nieuw - Petra Vollinga

Zoek in artikelen