Als twee druppels water

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Soms is je eigen huis de gevaarlijkste plek op aarde...

  Ze is aan het eind van haar Latijn, moe, vies en verlaten. Als ze ook nog wordt opgepakt, besluit ze in een impuls zich voor te doen als Rebecca Winter, een meisje dat elf jaar geleden is verdwenen. Ze lijkt als twee druppels water op haar, dus het zou moeten lukken.

  Dat is ook zo: Rebecca's ouders verwelkomen haar met open armen. Niemand legt haar een strobreed in de weg. En de warme douche is het heerlijkste wat ze ooit heeft gevoeld.

  Maar dan komt ze erachter dat degene die verantwoordelijk was voor Rebecca's verdwijning nog steeds in de buurt is...

   

ONZE RECENSIE

onze waardering

Wat doe je als je moe, vies, hongerig en radeloos bent en je als twee druppels lijkt op een meisje wat elf jaar geleden verdwenen is? Juist, je doet je voor als haar. Wanneer iedereen er dan ook nog eens intrapt, wanneer de politie, de vrienden en zélfs de ouders van de vermiste Rebecca Winter geloven dat je haar bent, dan kan het niet meer misgaan, toch? Tót je erachter komt dat degene die verantwoordelijk is voor de verdwijning van Rebecca nog steeds in de buurt is… Bovenstaande omschrijving vormt de ingrediënten voor een intrigerend verhaal. Als twee druppels water spreekt gelijk al tot de verbeelding door het opvoeren van een jarenlange vermissingszaak. Wie herinnert zich niet Natascha Kampush die ineens na jaren gevangenschap weer vrijkwam. In het verhaal hier lijkt voor alle...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Lola wordt beroemd

 • Dag 38: Kies een themesong & win!

 • De verhalenvertelster

REACTIES

 •    Er zijn nog geen reacties op de recensie(s)

Zoek in artikelen