Vegetarische BBQ

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Zodra het weer het toelaat komen overal de barbecues tevoorschijn. Maar wat leg je daar op als je geen vlees of vis eet? Een groentespies of een gepofte aardappel kan iedereen wel bedenken, maar echt creatief zijn deze gerechten niet.

    Dat het anders kan bewijst Steven Raichlen met zijn nieuwe Vegetarisch barbecueën. Hierin geeft hij originele en vooral lekkere recepten voor een vegetarische barbecuemaaltijd. Met talloze recepten voor gegrilde groenten en fruit, salades, sauzen en desserts kan de vegetarische barbecue niet anders dan een succes worden!
     

Onze recensie

  • onze waardering

    Vegetarische BBQ bevat veel lekkere vegetarische recepten waar echt iedereen mee aan de slag kan gaan. Het toont aan dat groenten niet enkel als bijgerecht bij een barbecue geserveerd kunnen worden maar ook een hoofdrol kunnen spelen. Voor niet-vegetariërs kan dit al dan niet gecombineerd worden met een stukje vlees maar dit hoeft zelfs niet aangezien er een gevarieerd aanbod aan recepten aanwezig is in het boek. Voor mensen die enkel vegetarisch eten is dit boek dan ook een echte aanrader om creatief aan de slag te gaan met de barbecue en aan te tonen dat vegetarisch eten allesbehalve saai is.

    Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • Recensie: Vuur

Zoek in artikelen