Leugenaar

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Op een dag verandert Jody’s leven voorgoed. Ze heeft zich afgesloten voor de buitenwereld, achtervolgd door herinneringen en niet in staat om ook maar iemand te vertrouwen. Maar dan ontmoet ze haar buurman Abe, de perfecte man, en opeens lijkt haar leven vol mogelijkheden en hoop.

  Op een dag verandert Mags’ leven voorgoed. Na jaren van verwijdering tussen haar en haar familie, ontvangt ze een alarmerend telefoontje. Haar broer Abe ligt in het ziekenhuis en niemand weet wat er met hem is gebeurd. Ze ontmoet zijn verloofde Jody en beetje bij beetje vallen de puzzelstukjes van het leven dat Mags ontvluchtte op zijn plek. Maar niet alle puzzelstukjes lijken te passen…

Onze recensie

 • onze waardering

  Leugenaar zit bijzonder goed in elkaar. Alle puzzelstukjes en losse eindjes komen gedurende het verhaal bij elkaar, vaak op een manier die je niet had verwacht en niet zag aankomen. En toch klopt het. Er zitten veel droevige en ook onbegrijpelijke situaties in Leugenaar en er wordt een groot aantal opvallende personen opgevoerd. Voor sommigen voel je compassie, anderen laten je achter met een gevoel van afgrijzen. Leugenaar is een goed geconstrueerde thriller, die maar moeilijk weg te leggen is.

  Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Heb jij al een foute man?

Zoek in artikelen