Als ik aan je denk

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Luisa ‘Lu’ Brant is de pasverkozen – en eerste vrouwelijke – openbaar aanklager voor Howard County, Maryland, een baan die haar geliefde vader ook vervulde. Ze is intelligent en ambitieus en vestigt haar naam dankzij de veroordeling van een geestelijk gestoorde zwerver die wordt verdacht van het doodslaan van een vrouw in haar eigen huis.

  Het proces rakelt nare herinneringen op voor Lu en haar familie, aan de nacht dat haar broer zijn beste vriend redde ten koste van het leven van iemand anders. Omdat hij pas achttien was werd hij vrijgesproken. Nu vraagt Lu zich af of de gebeurtenissen in 1980 wel helemaal zo verliepen als zij zich herinnert. Welke details zijn er in haar jeugd voor haar verzwegen?
   

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Als ik aan je denk - Laura Lippman Laura Lippman heeft al een naam gevestigd als thrillerschrijfster. Ze schrijft zowel series als op zichzelf staande boeken zoals Als ik aan je denk. In dit boek wordt je meegenomen in het leven van Luisa, oftewel Lu Brant. Zij is pas verkozen als - eerste vrouwelijke - openbaar aanklager van haar woonplaats Howard County, en ze treedt hiermee in de voetsporen van haar vader. De eerste zaak die ze in haar nieuwe functie op zich neemt is die van Rudy Drysdale, die wordt verdacht van de moord op een vrouw in haar eigen huis. De zaak houdt verband met haar eigen jeugd, waarin haar broer niet wordt veroordeeld voor het doden van een ander, omdat hij uit zelfverdediging handelde, en een zaak die haar vader destijd behandelde, waarin de dader...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • De kunst van het verdwijnen

 • Recensie: Als ik weg ben

 • Recensie: Wie er breekt

REACTIES

 •    Er zijn nog geen reacties op de recensie(s)

Zoek in artikelen