Lekker beter

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Haal het beste uit je dag door de juiste voeding te kiezen.

  RV: 'Lekker eten én goed voor jezelf zorgen, dat moet toch samen kunnen gaan?'

  RB: 'Zeker! Geef jij maar aan welke ingrediënten ik mag gebruiken. Dan zorg ik voor de rest.'

  Hoe kom je van die dip na een maaltijd af? Wat kun je tijdens het studeren het best eten om je concentratie langer vast te houden? En waarom nemen sporters altijd pasta voor een wedstrijd?

  Echt lekker eten en toch goed presteren, zonder dat je aan de superfoods en supplementen moet en zonder dat je een streng dieet moet volgen: daar gaat dit kookboek over.

  Elke prestatie vereist nu eenmaal een ander soort voeding. Topkok Ramon Beuk en huisarts Rutger Verhoeff bundelen hun krachten en leggen het allemaal op een vermakelijke en vooral smakelijke manier uit. Ze geven meer dan 50 verrassende recepten voor elke dagindeling. Van vezelrijke tussendoortjes voor tijdens het werken tot een ontbijt met langzame koolhydraten waar je een halve marathon op kunt lopen. Het resultaat: een kookboek én handleiding ineen, met concrete tips en informatie. Een boek waarmee je zelf kunt bepalen wat je per dag het beste kunt eten, afhankelijk van het type inspanning dat je gaat leveren. 

Onze recensie

 • onze waardering

  Mijn enorme enthousiasme toen ik het boek van topkok Ramon Beuk in mijn brievenbus zag, is wat afgezwakt en misschien had ik te hoge verwachtingen. Maar al met al blijft het nog steeds een prachtexemplaar met lekkere gerechten, waar je heerlijk op een luie zondag uit kunt koken en je vrienden en vrienden mee kunt imponeren.

  Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Geraakt

 • Recensie: zomerhuis

 • Evi en eenhoorn - Dana Simpson

Zoek in artikelen