Groot handboek vegetarisch koken

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Alle bereidingstechnieken en recepten stap voor stap.
    Gefrituurde kerriebloemkool, misosoep, fettucine met truffels, groentepaella, tomatenpastei, auberginerolletjes met rijstvulling, gegratineerde pannenkoeken met asperges en kaassaus...

    In dit boek vindt u recepten voor salades, soepen, groentegerechten, hartige taarten, terrines, gerechten met aardappelen, rijst, deegwaren en granen. Iedere vegetariër kan hierin meer dan voldoende inspiratie vinden om gevarieerd en gezond te eten.

    Ook is er een hoofdstuk gewijd aan keukentechnieken, zoals granen bereiden, groentebouillon koken, peulvruchten bereiden, spruitgroenten kweken... Tussendoor krijgt u nog extra informatie over dip- en slasauzen, noten en zaden, plantaardige vetten en leest u hoe u zelf deeg voor pizza of quiche en groente- en vruchtensappen kunt maken.

Onze recensie

  • onze waardering

    Het kookboek Groot handboek vegetarisch koken van Claudia Bruchmann en Cornelia Kleager is zeker een aanrader. Het is overzichtelijk, duidelijk en de recepten zijn erg lekker! En die paar minpuntjes zijn makkelijk over het hoofd te zien.

    Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • Recensie: Salami

  • Elsbeth kookt: De stressvrije keuken

  • Nieuwste boek van Lauren Conrad komt naar Nederland!

Zoek in artikelen