Deliciously Ella met vrienden

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  Met 'Deliciously Ella met vrienden' van Ella Mills zet je vrienden en familie in een handomdraai lekkere vegetarische en veganistische gerechten voor. Ella's recepten helpen je voor grote groepen te koken en het zijn feestelijke recepten die je zelfs je meest sceptische vrienden kunt voorzetten.

  Door Ella's menu's hoef je je niet langer af te vragen of bepaalde gerechten wel bij elkaar passen. Of het nu gaat om een relaxte brunch, een lastminutelunch of een chique diner: Ella zorgt voor heerlijke, voedzame recepten die er ook nog eens feestelijk uitzien.
   

Toegevoegd door:

Onze recensie

 • onze waardering

  Deliciously Ella met vrienden laat zien dat je met uitsluitend plantaardige ingrediënten, geweldige maaltijden neer kan zetten, ongeacht het eetmoment of de eetgelegenheid. Dit boek straalt sfeer en gezelligheid uit en de foto's zijn om je vingers bij af te likken. Een paar kleine minpuntjes zijn wel te benoemen. De recepten bevatten geen indicatie van de bereidingstijd. Voor een aantal ingrediënten, met name meelsoorten, zal je ook echt naar speciaalzaken moeten gaan. Daarnaast zijn de recepten niet bepaald budgetvriendelijk, paar uitzonderingen nagelaten. Al met al is dit een prachtig boek wat zeker niet mag ontbreken in de kast bij een veganist of vegetariër. Daarnaast is het ook uitermate geschikt voor mensen met een allergie of intolerantie, doordat veel recepten notenvrij en glutenvrij zijn.

  Lees verder

Gerelateerde artikelen

 • Recensie: Elke Dag Deliciously Ella

 • Deliciously Ella - Ella Mills

Zoek in artikelen