De keuken van Corsica
-
Auteur:
Nicolas Stromboni -
Verschenen:
31 augustus 2017 -
Uitgave:
ISBN 9789059567511
Uitgever Fontaine Uitgevers
320 pagina's -
Uitgever:
Fontaine Uitgevers -
Genre:
Kookboeken
-
Onze waardering:
-
Members waardering:
(0 stemmen) -
Omschrijving:
De recepten in dit bekroonde, fenomenale kookboek zijn als Corsica zelf: zonnig, geurig, kruidig, authentiek, veelzijdig en een tikkeltje ruig. Nicolas Stromboni laat ons op een persoonlijke en ongedwongen manier kennismaken met alle smaken van zijn geliefde 'eiland van de schoonheid'. De lezer leert niet alleen hoe figatelli (Corsicaanse worst) of brocciu (Corsicaanse geitenkaas) worden gemaakt, maar ook hoe je zelf de befaamde ratatouille sartenaise van Gisèle bereidt, of de canistrelli met hazelnoot van Gabriel.
Onze recensie
-
De keuken van Corsica leek mij zeer veel belovend, maar viel tegen door de specifieke en moeilijk verkrijgbare ingrediënten. Dat vind ik bijzonder jammer, want de smaak van de gerechten is buitengewoon goed.
Lees verder
Gerelateerde artikelen
-
Breekbaar geluk - Saskia M.N. Oudshoorn
-
Recensie: Heb je vrienden lief
-
Recensie: De vrouwen van Fred