Lykke

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  HET IS DUIDELIJK WAAROM DENEMARKEN VAAK HET GELUKKIGSTE LAND TER WERELD WORDT GENOEMD: NIET ALLEEN ZIJN WERK EN PRIVÉ PERFECT IN BALANS, HEBBEN DENEN GRATIS HOGER ONDERWIJS EN TREINEN DIE ALTIJD OP TIJD RIJDEN, MAAR ZE STEKEN PER HUISHOUDEN OOK VAKER KAARSEN AAN DAN WAAR OOK!
  En er is niemand die meer weet over geluk - wat de Denen lykke noemen - dan Meik Wiking, CEO van het Happiness Research Institute in Kopenhagen en auteur van de internationale bestseller Hygge. En hoewel we veel van de Denen kunnen leren over voldoening, is hij van mening dat de sleutels tot geluk over de hele wereld gevonden kunnen worden.
  In dit boeiende boek neemt hij ons mee op een zoektocht naar het goede leven, met verhalen en tips uit de gelukkigste plekken op onze planeet. Het is de ultieme handleiding om allemaal een beetje meer lykke in ons leven te kunnen vinden.

Onze recensie

 • onze waardering

  Samengevat is Lykke een prima boek voor wie zin heeft zich wat meer te verdiepen in de wereld van geluk. Voor degenen die voorganger Hygge al hebben gelezen is het boek minder een aanrader, gezien de vele (bijna) herhalingen die erin voorkomen. Jammer, want met Hygge heeft de auteur laten zien zeker een pakkend en mooi vormgegeven boek neer te kunnen zetten.        

  Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Non-fictie boeken over geluk die jouw leven kunnen veranderen

Zoek in artikelen