Eindelijk 40

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    De grappigste columniste over de voordelen en niet-bestaande nadelen van veertiger zijn, herkenbaar voor iedereen die al een tijdje, of net, veertig is.

    Aaf over modieus grijs, de ANWB-app, lege melkpakken in de koelkast en andere Grote Veertigerskwesties.

    Als je veertig wordt, hoef je geen dolende dertiger meer te zijn. En je bent ook nog lang geen vijftig. Het is, kortom, de ideale leeftijd. Aaf Brandt Corstius behandelt alle veertigers­problemen die natuurlijk eigenlijk kansen zijn: al dan niet corrigerende badpakken, het immer doorgroeien van de neus en het slinken van het geheugen. Ook neemt ze universele veertigers­wensen onder de loep zoals 1. een nieuwe carrière als yogajuf, 2. een labradoedel en 3. nooit meer actief oud en nieuw hoeven vieren.

    Over kleding, stijl, familie, vriendschap, lange en toch gezellige relaties, en die grote veertigers­hobby: keihard opruimen. Het zou zelfs kunnen dat de woorden "tuinieren' en "tevredenheid' vallen. Een complete handleiding voor het vieren van de veertigste verjaardag is inbegrepen.

Onze recensie

  • onze waardering

    In Eindelijk 40 behandelt Aaf Brandt Corstius alle veertigersproblemen die natuurlijk eigenlijk kansen zijn: al dan niet corrigerende badpakken, het immer doorgroeien van de neus en het slinken van het geheugen. Ook neemt ze universele veertigerswensen onder de loep zoals 1. Een nieuwe carrière als yoga juf 2. Een labradoedel  en 3. Nooit meer actief oud en nieuw hoeven vieren.  Eindelijk 40 is na het jaar dat ik 30 werd opnieuw een handleiding voor wat natuurlijk de mooiste jaren van je leven zijn (totdat de 50 aangebroken is dan toch). 

    Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • Het jaar dat ik (2x) moeder werd

  • Aaf BC in handtasformaat

  • Recensie: Trouwboekje

Zoek in artikelen