Tosti & toast

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  De tosti is weer helemaal hot! Happy Tosti, Tosti World, Toastables, Tostihut, De Tosticlub en Tostibar: het is maar een kleine greep uit recent geopende horeca die alleen tosti's verkoopt. De tostitent is de nieuwe hamburgerbar.
  Met Tosti & Toast ga je thuis zelf aan de slag en je hoeft geen culinair wonder te zijn om de lekkerste creaties te maken die verder gaan dan de tosti ham- kaas uit de sportkantine. Tosti & Toast biedt meer dan 50 recepten voor tosti's, panini's en andere gegrilde sandwiches.
  Maak klassiekers als croque monsieur, tuna melt en clubsandwiches. Of waag je aan originele en verrassende creaties als tosti met feta, hummus en rode paprika of een pittige tosti met stilton en kimchi. Maak een tosti met cheddar, bloody mary- boter, bacon en rucola: de perfecte tosti tegen een kater. Met Tosti & Toast breid je je repertoire aanzienlijk uit!

Onze recensie

 • onze waardering

  Wanneer je een kookboek over Tosti's en Toast ziet denk je soms al snel dat je dit simpele gerecht van binnen en van buiten kent en hier dus weinig uit kan leren, maar niets is minder waar! Ik moet eerlijk toegeven dat mijn kennis over tosti's zo basic was dat ik versteld stond van de recepten die ik uit dit boek maakte. Nooit eerder at je zo'n heerlijke, smeuïge tosti's en dat allemaal dankzij de tips van Fern Green. Dit leuke, mooi vormgegeven kookboek is zonder twijfel echt de moeite om in huis te halen!

  Lees verder

Gerelateerde artikelen

 • Recensie: Gezonde thee

 • Recensie: Sport- en energiedrankjes

Zoek in artikelen