100 tapas & andere creatieve hapjes

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Een menu van kleine gerechtjes of een hapjesbuffet wordt steeds populairder. Geen keuzestress meer, iedereen kan van alles proeven. En als een van de gasten iets niet lust, dan zijn er voldoende lekkere alternatieven. Ga voor veggie, vlees, vis, voor fingerfood, hapjes in een glaasje of op een bordje, zorg voor pittige dips en tapenades en serveer wat zoete lekkernijen als dessert.
  Inspiratie vind je in 100 tapas en andere creatieve hapjes: Chips van rode biet en wortel, Scampi's met oosterse dipsaus, Minicroques, Gevulde kerstomaatjes, Bladerdeegtaartjes met geitenkaas en pompoen, Bruschetta met zalm en waterkerspesto, Kipsatés met pindasaus, Makreelmousse met kappertjes, Chocoladerisotto met sinaasappel en hazelnoot, Havermoutkoekjes met veenbessen, Rijstpap met kaneel... Noem maar op. Krijg je al zin in een feestje?

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: 100 tapas en andere creatieve hapjes Gelukkig, dat maakt dit boek je. Je hebt vast altijd al tapas willen maken, maar kwam vaak met dezelfde saaie recepten, zoals wraps met zalm of stokbroodje kruidenboter. Je mist dus inspiratie en laat de tapasmaaltijd maar voor wat het is. Gelukkig is er nu het boek 100 tapas en andere creatieve hapjes. Dit boek blader je door met een lach op je gezicht: eindelijk heb je de remedie in je handen en hoef je geen besluiteloosheid meer te ervaren over wat je op tafel moet zetten voor jouw bezoek. 100 verschillende tapas variëren in moeilijkheid en is een must have voor iedere tapasliefhebber. Ik maakte voor de eerste tapasmaaltijd twee hapjes. Het ene mini gerechtje is bewerkelijker dan het andere. Mocht je je hele tafel willen...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Hollywood

 • Recensie: Onze dromen

 • Heleen van Royen opent haar eigen boekwinkel

Zoek in artikelen