Heerlijk Londen

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Met Heerlijk Londen heb je dé culinaire gids in handen om de lekkerste, leukste en beste adressen van Londen te ontdekken. Waar je ook bent in de stad: in het bekende Soho en Greenwich of de creatieve enclave Shoreditch.
  Met de tips van de Londense Cara Frost-Sharratt ontdek je de beste adressen: van pubfood tot een bezoek aan The Modern Pantry; van foodmarkten als Borough en Billingsgate tot en met het hippe Street Feast, waar je in festivalsfeer tot diep in de nacht culinair kan genieten bij de vele pop-up restaurants en cocktailbars.
  Heerlijk Londen gidst je dwars door de stad: van het beste in de City tot en met piekfijne adressen van lokale producenten als The Slow Bread Company. Waar eet je de lekkerste Eggs Benedict en op welke markt eet je de lekkerste Jamaicaanse pasteitjes? Bovendien geeft Heerlijk Londen 50 beste recepten weg van St. John, The Ivy en vele andere klassiekers en nieuwkomers in de Londense foodscene.

Onze recensie

 • onze waardering

  Cara Frost-Sharratt boek Heerlijk Londen is een soort culinaire gids. Het boek kent slechts vijftig recepten. Een aantal recepten hiervan zijn zeer toegankelijk maar een aantal zijn ook niet of slechts voor een zeer beperkt publiek toegankelijk door het gebruik van orgaanvlees. Een ander punt van kritiek vind ik dat de recepten niet voorzien zijn van bereidingstijd. Dit boek is een leuke restaurantgids voor een bezoekje Londen maar als kookboek minder geschikt.

  Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Recensie: The Mars Room

 • Recensie: Guardians of the Galaxy vol. 2

 • Kick-off: Leesclub leest Vriendinnen boven alles

Zoek in artikelen