Schemering

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Als in de onheilspellende Pyreneeën een bloedstollend duel plaatsvindt, zijn de gevolgen niet te overzien...
  Een stormachtige nacht op een booreiland in de Noordzee. Een helikopter zet inspecteur Kirsten Nigaard af. De Noorse inspecteur onderzoekt daar de mysterieuze moord op een technicus.
  Ondertussen verschijnt in een zwaarbewaakte gevangenis in de Pyreneeën een man niet op appèl. Zijn naam? Juliann Hirtmann, een gevreesde seriemoordenaar. Kirstin wordt erbij geroepen. In zijn cel vindt ze een stapel foto's van een baby, met achterop de naam Gustav.
  Ze roept de hulp van commandant Servaz in, die de opdracht met grote tegenzin aanneemt. Zal het hen samen lukken de ingenieuze moordenaar te slim af te zijn? Of speelt Hirtmann wederom een onheilspellend spel, waarbij de commandanten gevaarlijk op de proef worden gesteld?
   

Onze recensie

 • onze waardering

  Schemering is een fijn boek om te lezen. Hoewel de vele pagina's heel wat lezers zullen afschrikken, is het toch wel een aanrader om te lezen. Het zal meevallen; de letters razen sneller voorbij dan gedacht. Vooral de puzzelaars onder ons zullen ervan genieten. En anders is de prachtige cover, met het oog van een mysterieuze uit, al een reden om het in je kast te hebben willen staan! 

  Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Recensie: Verduistering

Zoek in artikelen