Voor uw liefde

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Enrique Cárdenas, een rijke zakenman, wordt door de befaamde redacteur van een boulevardblad ­af­geperst. Als hij diens eisen niet inwilligt worden er foto's gepubliceerd van Cárdenas die zich tijdens een orgie verlustigt aan prostituees en drugs. Dit schandaal zou zijn ondergang betekenen.

  Cárdenas' situatie wordt nog nijpender als hij wordt beschuldigd van een moord die gepleegd werd in Cinco Esquinas, een van de armste wijken van Lima. In heel Peru is er slechts een vrouw die de echte dader kan vinden: een cynische journaliste met twijfelachtige moraal, die haar carrière heeft gewijd aan het verwoesten van de reputaties van de tegenstanders van Fujimori's regering. Nu krijgt ze de kans om haar vak eer aan te doen door de waarheid aan het licht te brengen.

   

   

Onze recensie

 • onze waardering

  Al met al is Voor uw liefde niet het gehoopte prachtboek dat de cover doet vermoeden. Vargas Llosa heeft simpelweg té veel gebeurtenissen en té veel stijlmiddelen gecombineerd en maakt daarmee het boek over de top. Jammer, want  in de basis scoorde het punten en laat het zien dat Vargas Llosa echt wel wat kan. 

  Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Bittere tijden - Mario Vargas Llosa

Zoek in artikelen