Prins Harry

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Alles wat je wilt weten over het stoerste en meest rebelse lid van de Britse koninklijke familie, inclusief een hoofdstuk over de relatie tussen prins Harry en actrice Meghan Markle

  Prins Harry haalde wereldwijd de voorpagina's met zijn rebelse en soms onbesuisde gedrag. Even leek het erop dat zijn rol in het Britse koningshuis zich daardoor in de marges zou afspelen, maar het tegendeel gebeurde. Nu is Harry juist het populairste lid van de koninklijke familie, naast koningin Elizabeth zelf. Hij won de harten van het volk in zijn rol van tegendraadse hartenbreker. Met zijn neiging buiten het koninklijke boekje te treden en door de ondeugende twinkeling in zijn ogen is hij onweerstaanbaar voor vrouwen en meisjes van over de hele wereld.

  Duncan Larcombes interessante en vermakelijke biografie vertelt ons over Harry's studietijd, zijn militaire carrière en zijn stormachtige liefdesgeschiedenissen. Ook schrikt hij er niet voor terug de zaken te benoemen die Harry zelf waarschijnlijk liever zou vergeten.

Onze recensie

 • onze waardering

  Het leukste van Prins Harry, het ware verhaal is dat Larcombe open is over zijn vriendschappelijke werkrelatie met de prins(en) en dat hierin veel ruimte voor humor is, met af en toe een uitstapje naar een heus pesterijtje. Hierdoor komt het mens achter de prins goed naar voren voor de lezer. 

  Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Prins Harry en Meghan Markle sluiten deal met Netflix

Zoek in artikelen