Het dilemma

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Het leven van Madeleine staat in het teken van haar kinderen, ze zou zelfs voor hen willen sterven. Maar op de ochtend van de tiende verjaardag van haar tweeling wordt haar liefde op de proef gesteld. Een moordenaar dringt hun huis binnen en stelt haar voor een verschrikkelijk dilemma: welk kind blijft leven en welk kind zal sterven? Haar zoon of haar dochter?
  Sinds die dag doolt Madeleine rond in een gebroken gezin, wanhopig probeert ze erachter te komen waarom haar wereld zo plotseling uit elkaar werd geblazen. Terwijl het dagelijks leven om haar heen blijft doorgaan, herinnert ze zich in angstaanjagende flitsen de aanloop naar die tragische dag. En dan beseft ze dat het leven van haar gezin nog steeds aan een zijden draadje hangt...

Onze recensie

 • onze waardering

  Samantha King zorgt ervoor dat je Het Dilemma in één adem uitleest, compleet met hartkloppingen van de spanning en met een diepe zucht als je het boek eenmaal uit hebt. Hopelijk heeft Samantha King de smaak te pakken met schrijven in het thrillergenre, en mogen we nog veel boeken van haar verwachten!

  Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Het Dilemma - B.A. Paris

Zoek in artikelen