De sneeuwengel

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Een verboden liefde heeft gruwelijke consequenties

  Een spannende roman met een duister kantje, voor de lezers van Rosamund Lupton en Laura Lippman

  Cressida Felbridge is een graag geziene verschijning in de Londense high society in de jaren zestig. Ze is verloofd met een rijke man en haar invloedrijke vader wil haar voor haar huwelijk een portret geven. Op het moment dat Cressie de schilder Ralph Few ontmoet weet ze dat haar leven volledig zal veranderen. Zij en Ralph worden halsoverkop verliefd, maar Ralph is nog steeds getrouwd. En zijn manipulatieve vrouw is niet van plan hem zomaar te laten gaan.

  Decennia later staat Emily Conway op het punt alles te verliezen wat ze liefheeft. Will, haar man en vader van haar kinderen, is door een onbetrouwbare zakenpartner volkomen bankroet, ze zijn alles kwijt. In zijn wanhoop rijdt hij met Emily in de auto van een klif. Pas als Emily volledig is hersteld wordt ze op de hoogte gebracht van een mysterieuze erfenis: een haar onbekende vrouw heeft haar een huis op een groot landgoed nagelaten. Is dit huis Emily's kans op een nieuwe start, of zijn de geheimen van het landgoed te groot om het hoofd te kunnen bieden?
   

   

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: De sneeuwengel - Lulu Taylor Cressida Felbridge is een graag geziene verschijning in de Londense high society in de jaren zestig. Haar invloedrijke vader wil haar voor haar huwelijk een portret geven. Op het moment dat Cressida de schilder Ralph Few ontmoet, weet ze dat haar leven volledig zal veranderen. Ze worden halsoverkop verliefd, maar Ralph is getrouwd. En zijn vrouw is niet van plan om hem zomaar te laten gaan.  Decennia later raakt Emily Conway alles kwijt wat ze liefheeft. Will, haar man en vader van haar twee kinderen, is door een onbetrouwbare zakenpartner volkomen bankroet. Will rijdt in zijn wanhoop met Emily in de auto van een klif en raken beiden zwaargewond. Dan wordt ze op de hoogte gebracht van een mysterieuze erfenis: een haar onbekende vrouw...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Chicklit top 6: maart 2018

 • Recensie: De Winterkinderen

REACTIES

 •    Er zijn nog geen reacties op de recensie(s)

Zoek in artikelen