Jamie Oliver 5 ingrediënten

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  In 5 ingrediënten: snel & simpel koken laat Jamie Oliver zien hoe je met slechts 5 ingrediënten elke dag heerlijk en healthy kunt eten. De recepten zijn stuk voor stuk eenvoudig te maken en in een handomdraai klaar. Het boek bevat 130 recepten over kip, rund-, varkens- en lamsvlees, vis, eieren, vegetarische recepten, salades, pasta's, rijst, noedels en uiteraard heerlijke zoetigheden! Bij elk recept vind je een visuele ingrediëntenlijst, tijdsduur, portiegrootte, informatie over voedingswaarden en een gemakkelijk te volgen recept.

  Dit is Jamie's makkelijkste kookboek tot nu toe en ideaal voor mensen met weinig tijd. De nieuwe Jamie Oliver: elke dag verse maaltijden voor iedereen die tot vijf kan tellen.
   

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Jamie Oliver 5 Ingrediënten – Jamie Oliver Jamie Oliver 5 Ingrediënten is het 19e kookboek van de inmiddels wereldberoemde chef. Jamie Oliver is natuurlijk bekend om het feit dat hij op geheel eigen wijze snel en simpel kookt en dat is dan ook de ondertitel van dit nieuwe kookboek: snel & simpel koken. Jamie Oliver, het wereldwijde fenomeen, is terug met een knaller van een kookboek. De 130 gloednieuwe recepten zijn fantastische combinaties van slechts 5 ingrediënten, en zijn gemakkelijk te maken, op elk moment van de week. Van salades, pasta, kip en vis, tot spannende gerechten met groente, rijst en noedels, rund, varken en lam. Plus een bonushoofdstuk met zoetigheid, dus voor elk wat wils. Maximale smaak met minimale moeite, daar draait het om, met veel voedzame...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Pillen waardoor je glitterpoep krijgt

 • Once Upon A Time seizoen 7 komt eraan ondanks vertrek Emma

 • Lucy Hale onthult een fout in de intro van Pretty Little Liars

 • Nee! Dit is vreselijk Pretty Little Liars nieuws

 • Vriendinnen die samen drinken zijn gelukkiger

Zoek in artikelen