Het boek van Stof

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  Malcolm Polstead is een eerlijke en hulpvaardige jongen - maar hij is ook vreselijk nieuwsgierig. In het klooster verderop wordt in het diepste geheim het baby'tje Lyra verzorgd. Er is niets aan de hand, tot op een dag handlangers van het Magisterium hem opzoeken en alles over Lyra willen weten. Nietsvermoedend gaat Malcolm op onderzoek uit en raakt langzamerhand verstrengeld in een gevaarlijk complot. Ondertussen is er een storm op komst, en een overstroming dreigt. Deze overstroming zal ieders leven op zijn kop zetten. Wat kan Malcolm nog doen om Lyra in veiligheid te houden?
  Voor oude Pullman-fans werpt dit avontuurlijke verhaal nieuw licht op oude bekenden; voor aanstaande Pullman-fans is het een meeslepende introductie. Eén ding staat vast: deze nieuwe held zal alle harten veroveren.

   

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Het boek van stof - Philip Pullman Philip Pullman heeft met de Noorderlicht trilogie – in mijn ogen – een legendarisch verhaal afgeleverd. Nu, 22 jaar later brengt hij opnieuw een boek uit die zich afspeelt in dezelfde wereld als van de Noorderlicht trilogie. Kan dit boek de kwaliteit van de originele trilogie evenaren? Malcolm Polstead is een eerlijke en nieuwsgierige jongen met een hart van goud. Hij woont in de herberg The Trout die zijn ouders runnen. In het klooster vlakbij wordt in het geheim de baby Lyra verzorgd. Maar dan komen er mensen van het Magisterium die vragen gaan stellen over Lyra. Malcolm gaat op onderzoek uit en langzaamaan raakt hij steeds meer verstrengeld in een gevaarlijk complot. Ondertussen is er een storm op komst die zal zorgen voor de grootste...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Dit is de spannende trailer van de boekverfilming His Dark Materials

 • Populaire boeken die in oktober 2019 verschijnen

 • Dit is de nieuwe spannende 'His Dark Materials' trailer

 • Nieuwste 'His Dark Materials' trailer

 • Het boek van stof: Het geheime bondgenootschap - Philip Pullman

Zoek in artikelen