Als het waar is

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Ik staarde naar mijn telefoon. – Kom in beweging, dacht ik. Beweeg. – Jarenlang wilde ik er niet eens over nadenken. Maar nu wil ik het geloven.

  Overal waar Kaylee komt, gebeuren vreemde dingen: de bitch van de klas struikelt, precies wanneer Kaylee dat wenst. Een glas water spat kapot als ze boos is. Toeval? Dan ontdekt Kaylee dat haar biologische moeder, die als tiener het nieuws haalde vanwege haar vermeende telekinetische gaven, tot levenslang is veroordeeld voor moord. Tot op de dag van vandaag ontkent haar moeder alle schuld. Kaylee besluit dat het tijd is om de waarheid te achterhalen – over haar moeder en over zichzelf.

Toegevoegd door:

Onze recensie

 • onze waardering

  Hoewel Als het waar is dus een leuk boek is waar je van kunt genieten is het niet het boek dat voor altijd in je hoofd blijft ronddwalen. Als het waar is is niet een boek dat je snel uit de kast pakt om nog een keer te lezen. Daarvoor heeft het te weinig diepgang en ontwikkeling in het verhaal en de personen. Kortom: een makkelijk boek voor een rustige middag of een dagje op het strand.

  Lees verder

Gerelateerde artikelen

 • Recensie: Verdwenen

Zoek in artikelen