Chateaukoken voor iedereen

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Ilja Gort en zijn wijnboerenminnares Caroline d'Hollosy wonen in hun wijnkasteel in Zuidwest-Frankrijk. Met plezier koken zij dagelijks op hun eigen­wijze wijze. 'Chateaukoken': veel vis, verse groenten, weinig vlees en veel genieten in een woest romantische omgeving met goede wijn.
  Maar je hoeft niet in een wijnkasteel te wonen om lekker en gezond te eten, iedereen kan chateaukoken.
  Met deze 352 pagina's vol rijk gedekte tafels en watertandend lekkere recepten die je makkelijk zelf kan maken, woon je in een wijnchateau en geniet je van het Franse leven als Gort in Frankrijk.

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Chateaukoken voor iedereen - Ilja Gort & Caroline D'Hollosy Ilja Gort kennen we als de eigenzinnige Nederlandse wijnboer die in Frankrijk een wijnkasteel bezit. Daar woont hij samen met zijn wijnboerenminnares Caroline D'Hollosy. Natuurlijk moet er ook gegeten worden op het kasteel en daar trekken ze heel veel tijd voor uit. Het liefste drie keer per dag en het liefst met vrienden of medewerkers van het chateau. De maaltijden bestaan vaak uit vis en groenten, minder uit vlees en met een voorkeur voor biologisch. Met dit boek willen Ilja Gort en Caroline D'Hollosy laten zien dat je niet op een chateau hoeft te wonen om lekker en gezond te eten. Met andere woorden: Iedereen kan Chateaukoken. Zodra je het boek Chateaukoken voor iedereen ziet wil je het...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Recensie: Château fatale

 • Godendrank - Ilja Gort

Zoek in artikelen