Vroemvrouw

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Gemma is een zelfstandige vrouw die geen blad voor de mond neemt. Dat ze zichzelf en anderen daarmee in ongemakkelijke situaties brengt maakt haar niks uit. Gemma geeft namelijk maar om één ding: haar baan als verloskundige. Van de liefde hoeft ze immers niets meer te verwachten; haar liefdesleven is net zo chaotisch als haar drukke baan. Maar nu dreigt het enige kleine beetje zekerheid dat ze had, haar werk op de praktijk, te vervallen en is Gemma ten einde raad.

    Welkom in het hectische leven van Gemma, waar vriendinnen een groter beroep op haar doen dan dat ze aan kan, exen de praktijk terroriseren en een bemoeizuchtige moeder er een persoonlijke levensmissie van heeft gemaakt om Gemma aan de man te helpen.

Onze recensie

  • onze waardering

    En toch... toch lees je door. Omdat je nieuwsgierig bent of er liefde op haar pad komt, ondanks dat ze dat heeft afgezworen. Omdat je wilt weten of haar verloskundigenpraktijk op z'n pootjes terecht zal komen. Omdat je benieuwd bent hoe het met de kinderen gaat nu tante Gemma ze onder haar hoede neemt. Omdat je hoopt dat Gemma wat aardiger wordt. En ook omdat de schrijfstijl van schrijfster Jeske Meinema erg vlot is, het boek leest gemakkelijk weg. Wat verder opvalt aan het boek zijn het grote lettertype en de ruime regelafstand. Het is daardoor een dik boek. Het leest fijn en snel weg, al moet je wel veel vaker dan anders bladzijdes omslaan omdat er niet al te veel tekst per pagina is afgedrukt. Een boek met een ingebouwde lichte work-out dus, zou je kunnen zeggen!

    Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • Recensie: Iedereen kanjer

  • Recensie: Mijn achterlijke kat Lola

  • Hoogst gewaardeerde sitcoms

Zoek in artikelen