Fitnessfood

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    De duidelijke en no-nonsense benadering van Fitnessfood, gecombineerd met up-to-date kennis op gebied van voeding, is de manier om nog meer uit je training te halen. Het boek biedt inzicht in het op maat maken van menu's voor mensen met verschillende sport- en fitnessdoelen. Immers: voor de opbouw van spieren moet je andere voedingsstoffen en andere hoeveelheden tot je nemen dan voor het stabiliseren van je gewicht of afvallen.

    De unieke opbouw van het boek, aangeduid met de termen Verander, Balans en Bouwen, helpt de gerechten eenvoudig aan te passen aan de individuele behoefte en het trainingsdoel. Elk recept kan op drie manieren worden gemaakt, waardoor het makkelijk is smakelijke maaltijden met familie en vrienden te eten zonder het eigen trainingsprogramma uit het oog te verliezen. Het boek bevat eenvoudig te volgen eetplannen die zijn ontworpen met specifieke doelen in gedachten: gewichtsverlies, duurzaamheid, spieropbouw of gewoon een gezonde levenstijl

Onze recensie

  • onze waardering

    Fitnessfood is een leuk boek voor wie intensief bezig is met sport en sportvoeding. De adviezen zijn goed geformuleerd en helder verwoord. Coates laat zich niet verleiden tot te technisch taalgebruik en spreekt daardoor een bredere groep aan die bezig is met een gezonde manier van leven. De recepten variëren in moeilijkheidsgraad, maar bieden wel elk wat wils.

    Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • Cast van Grease prequel Rise of the Pink Ladies bekend

  • 'Wat als dit het is' van Becky Albertalli & Adam Silvera wordt verfilmd

  • Een vloek zo eenzaam - Brigid Kemmerer

Zoek in artikelen