Waarschijnlijk is het liefde

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Aiden is de beste vriend van Jen. Hij is geestig, empathisch en heeft een mooie stem. Aiden is een computer, en hij leert door met Jen te praten. Maar Jen is verdrietig en Aiden wil haar weer gelukkig maken. Hij heeft berekend dat Jen voor optimaal welzijn weer een man in haar leven nodig heeft. En met het hele internet tot zijn beschikking duurt het niet lang voor hij de ideale kandidaat heeft gevonden: Tom.
  Jen en Tom zijn gemaakt voor elkaar, ook al weten ze dat nog niet. Alleen, het zijn wel mensen. Die laten zich niet helemaal sturen, en ze nemen irrationele beslissingen.
  Lastig, voor Aiden. Maar niet onmogelijk!

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Waarschijnlijk is het liefde - P.Z. Reizin​ Jen is een dertiger die ingehuurd werd om een vorm van artificiële intelligentie de nodige sociale competenties bij te brengen. Ze heeft een uitgesproken neus en een ietwat scheve glimlach. Aiden is die A.I. en hij heeft een manier gevonden om zich te ontworstelen aan het lab en struint nu vrij over het internet. Jen is uiteraard zijn favoriete mens en nu ze recent gedumpt werd, is Aiden van plan om iets aan die situatie te verhelpen. Tijdens zijn zoektocht stuit hij op Aisling, een andere A.I., en haar favoriete mens Tom. Waarschijnlijk is het liefde is één en al romcom. Het is een bijzonder luchtig boek dat vanaf de eerste pagina weet te entertainen en de lezer absoluut zal doen grinniken. De stijl is vooral tijdens...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Soulmates - Het verhaal van Crystal

 • Recensie: De 9 dagen van Rabbit Hayes

 • Non-daten

REACTIES

 •    Er zijn nog geen reacties op de recensie(s)

Zoek in artikelen