Het ultieme tostiboek

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Krokant van buiten en zacht vanbinnen. Wie kent hem niet? Tosti's zijn eenvoudig en vullend troostvoer. Geliefd door kinderen en volwassenen. Het kan als een warm ontbijtje, een stevige lunch of als avondeten belegd met een goed stuk plat gegrild vlees.

  Iedereen kan een tosti maken, in een contactgrill, in een pan, een tosti-ijzer, in de oven of zelfs tussen twee strijkijzers. De tosti is behoorlijk fool proof. Het enige wat je nodig hebt is twee boterhammen en kaas.

  Het leuke aan een tosti is dat je er eindeloos mee kunt variëren. Iedereen kent de tosti ham-kaas en tosti ananas, maar heb je ook weleens gedacht aan een tosti met gamba's en sambalkaas, een zoete tosti met witte chocolade en aardbeien, of juist hartig met gegrilde bataat of een tosti Chinese baopao? Met slechts een paar simpele, maar smaakvolle ingrediënten creëer je de lekkerste tostivariaties!

  Het ultieme tostiboek biedt verrassende tostirecepten ingedeeld in Klassiek, Trendy, Cheffy, Hollands, Spicy, Mediterraan, Werelds en Zoet.

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Het ultieme tostiboek – Jasper Kool Twee boterhammen en kaas. Dat is een tosti legt Jasper Kool uit in Het ultieme tostiboek. Maar dat het daar niet bij blijft bewijzen de meer dan 100 tostirecepten. Van hartig tot zoet, van vis tot vlees en van Hollands tot mediterraans. In Het ultieme tostiboek laat Jasper Kool, mede-eigenaar van tosti-keten Happy Tosti, zien dat er meer is tussen boterham en boterham. Bijna alle combinaties zijn mogelijk. Je moet er alleen wel even opkomen. Het ultieme tostiboek is vrijwel unaniem positief ontvangen. Het stoer ogende boek met meer dan 200 pagina's is dan ook een lust voor het oog, met aan de andere kant het idee: waarom heb ik dat nooit zo gedaan? Brood en kaas! Voordat de recepten beginnen wordt uitgelegd welke kazen en welke soorten...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • Recensie: The Fault in our stars

 • Recensie: De zeven zussen - Storm

 • Recensie: #Selfie

Zoek in artikelen