Het leven zelf

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  In "Het leven zelf' van Roelof ten Napel kan Amos, wanneer hij besluit te stoppen met wedstrijdzwemmen, niet voorzien welke gevolgen dat zal hebben – voor hemzelf, voor vrienden, en voor mensen ver van hem vandaan. Het brengt ons langs een werkvakantie in Frankrijk, twee jongens in de duinen, een zolder vol foto's en ten slotte terug naar de rand van het water.

  "Het leven zelf' is een roman over de moeite die we doen om onze omgeving bijeen te houden en over wat ons desondanks ontglipt.

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Het leven zelf - Roelof ten Napel​ In Het leven zelf volgen we de verhaallijnen van een aantal mensen die op enig moment in hun leven het pad hebben gekruist met Amos. Dit zijn zowel mensen die dichtbij hem stonden, als mensen die hem slechts vluchtig hebben ontmoet. Amos was een student met een passie voor wedstrijdzwemmen, maar zijn hobby aan de wilgen heeft gehangen. Hij is niet zozeer de hoofdpersoon van dit boek, maar eerder de rode draad. Het boekje bestaat uit negen – eigenlijk tien - hoofdstukken, waarin we in het eerste hoofdstuk kennis maken met Amos. De student komt over als een stille jongen, die zijn draai niet helemaal kan vinden in het leven. Op een dag springt hij van de studentenflat waar hij woont. In de hoofdstukken die volgen, komen we via...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Het 'Alles is Familie' Kookboek

 • De 6 allerleukste games voor op jouw Samsung smartphone!

 • Recensie: Geek Girl #5: Bekent kleur

Zoek in artikelen